Advanced lifting: zo krijg je een gezonde huid

Het evenwicht van je huidflora wordt elke dag door enorm veel factoren beïnvloed en verstoord. Dagelijks komen duizenden deeltjes afkomstig van bacteriën, uitlaatgassen, … op je gezicht terecht. Gelukkig bestaan er effectieve behandelingen die de huid gezonder en stralender maken. De juiste behandeling kiezen voor je huid is cruciaal!

Wat is advanced lifting? 

Advanced lifting is een behandeling tegen rimpels, huidverslapping, acné en littekens. Het is een liftende verzorging voor een strakkere huid en een heldere teint. Rimpels en expressielijnen in het gezicht worden gladgestreken en aangepakt. We werken op celniveau en maken nieuwe collagenen en elastine aan door ze te boosten. 

Hoe werkt advanced lifting?

Bij advanced lifting komen twee technieken aan bod:

  1. Sono lifter: hier gaan we hyaluron en actieve bestanddelen insluizen tot in het diepste van de huidcel. We gaan regenererend te werk.

  2. Ultra scrubber met ultra soon: met deze techniek gaan we de dode huidcellen wegnemen, waardoor we aan celhernieuwing doen. 

Door deze twee technieken te combineren, worden actieve werkstoffen ingesluisd en de huid gladgestreken. Onze behandeling stimuleert de productie van collageen en elastine en verbetert de conditie van de huid, textuur en teint. Ook rimpels worden hiermee aangepakt. Een liftende verzorging voor een strakkere huid, dus.

Waarom is het iets voor mij?

Als we ouder worden, vermindert de productie van collageen en elastine. Die zorgen ervoor dat onze huid er gezond, glad en strak uitziet. Door de huid te behandelen, ga je verslapping van de huid tegen. Bij een professioneel en gekwalificeerd instituut is er daarnaast een heel laag risico op bijwerkingen.

De voordelen:

  • Maakt de huid strakker zonder een zware ingreep

  • Heeft een liftend effect

  • Behandelingen duren gemiddeld 1 uur

Elke dag zetten vervuilende deeltjes zich vast die de huid belasten. Ga huidverslapping en rimpels tegen met een professionele behandeling. Want een mooie en goed gehydrateerde huid zorgt voor minder droogtelijntjes, en voor een betere teint.