Huidanalyse

20 min 2x / jaar is aangewezen Gezicht € 30

Ontdek de identiteit van je huid

Dankzij huidanalyse kunnen we de toestand van uw huid grondig in beeld brengen en kunnen we een aangepaste behandeling en verzorging op maat voorstellen. Maak snel uw afspraak en ontdek uw persoonlijk behandelingsplan.

Huidanalyse aan de hand van een professioneel toestel

Bij Medisch Schoonheidsinstituut Céline maken we gebruik van een revolutionair toestel voor huidanalyse, de EF Skin Vision van Care. 

Het toestel laat het toe een gedetailleerd beeld te vormen van uw huid, op basis van 12 specifieke metingen: schilfers, dehydratatie, roodheden, couperose, overtollig talg, poriën, pigmentvlekken, uitstraling van de huid, stevigheid, rimpels aan de neus-lipplooi, kraaienpootjes en frontale rimpels.

Een professionele huidanalyse zorgt ervoor dat de diepste lagen van de huid onderzocht kunnen worden, waardoor we een zeer specifieke oplossing kunnen bieden voor al uw huidkwaaltjes en -problemen. 

 

Het verschil tussen een manuele huidanalyse en met een toestel?

Bij een manuele huidanalyse worden de buitenste lagen van de huid geanalyseerd, maar ontvangt u geen informatie over de diepere lagen van de huid. Het is immers niet mogelijk de diepere lagen van de huid te onderzoeken met het blote oog.

Huidanalyse aan de hand van een toestel zorgt ervoor dat de diepere lagen wel onderzocht kunnen worden. Er wordt gebruik gemaakt van een specifiek systeem van beeldvorming, een microcamera en een meetsonde. Hierdoor kunnen we een gedetailleerd beeld vormen, wat er op zijn beurt voor zorgt dat we een behandeling op maat kunnen voorstellen die uw huid echt mooier maakt.


Bij Medisch Instituut Céline ontvangt u dankzij Care Personal Beauty een behandeling en verzorging op maat die écht werkt.